Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Arda Turan Silah / Arda Turan 2 Yil 8 Ay Hapis Cezasina Carptirildi - Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön.

Arda Turan Silah / Arda Turan 2 Yil 8 Ay Hapis Cezasina Carptirildi - Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön.. 800 x 400 jpeg 49 кб. Berkay'ın avukatı ayşegül olayla ilgili polis tutanağında, kamera kayıtlarındaki incelemede turan'ın elinde silah olduğunun. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. 800 x 400 jpeg 49 кб. İşte arda turan'ın silahla hastane bastığı anlar! Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil.

Arda Turan In Silahi Ruhsatsiz Sputnik Turkiye
Arda Turan In Silahi Ruhsatsiz Sputnik Turkiye from cdntr1.img.sputniknews.com
Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay arasındaki kavga gündemden düşmüyor. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi. Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam.

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu.

Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor. Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Arda turan'ın elindeki silah ateş aldı. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. 'arda turan silahla hastaneye gitti'. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Utbolcu arda turan'ın, önceki gün şarkıcı berkay şahin'le kavga ettikten sonra sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi.

Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, arda vurulurdu. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. Sonrasında arda turan, berkay'ı yattığı hastane odasında ziyaret etmiş, bu sırada silah defalarca el değiştirdi.

Arda Turan Dan Karar Sonrasi Ilk Aciklama Yeni Safak
Arda Turan Dan Karar Sonrasi Ilk Aciklama Yeni Safak from img.piri.net
590 x 370 jpeg 44 кб. Berkay'ın avukatı ayşegül olayla ilgili polis tutanağında, kamera kayıtlarındaki incelemede turan'ın elinde silah olduğunun. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. Olayın detayların ise berkay'ın eşi habertürk'ten esin övet'e açıkladı. Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi.

Arda turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne geldi.

Arda turan'ın silahı ateşlendifutbolcu arda turan'ın şarkıcı berkay şahin'la kavgasının ardından gittiği hastanede tabancasının ateşlendiği. 'silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız'. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. 'arda turan silahla hastaneye gitti'. Arda turan, eğlence mekanında burnunu kırdığı berkay'ın tedavi için gittiği ulus'taki hastaneye saat burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor. Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi.

Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan'ın berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi. Ortada cam bir sehpa var.

Arda Turan Ve Berkay In Mahkeme Karari Ispanya Basininda Yer Aldi Magazin Haberleri
Arda Turan Ve Berkay In Mahkeme Karari Ispanya Basininda Yer Aldi Magazin Haberleri from i.sozcu.com.tr
800 x 400 jpeg 49 кб. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay'ın bir gece kulübündeki kavgası gündeme bomba gibi. Arda turan'ın elindeki silah ateş aldı. İşte arda turan'ın silahla hastane bastığı anlar! Ben senin karın olduğunu bilmiyordum. Şarkıcı berkay'ı darp eden arda turan, emniyette 3 saat ifade verdi. Tam 18 dakika sonra, saatler 06.44'ü gösterirken berkay ve arda turan arasındaki. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor.

Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu.

Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock. Arda turan berkay kavgası hastane görüntüleri arda turan silah çekti! Arda turan'ın hastanede yatan berkay'ın yanına kendisini izah etmek için gittiği, kendisinin eşini tanımadığını, öyle bir adam. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. Arda turan'ın berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Arda turan'ın elindeki silah ateş aldı. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi. Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. 800 x 400 jpeg 49 кб.

Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu arda turan. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, arda vurulurdu.